1

O Nama

dr Ilić - FEMMAHEALTH

Ordinacija dr Ilić počela je sa radom 12.6.2011. Okupili smo u svojim prostorijama najeminentnije stručnjake iz oblasti ginekologije, steriliteta, perinatologije i fetalne medicine. Od dana otvaranja radimo na način koji je u korak sa svetskim standardima, koristimo najsavremeniju opremu i ultrazvučne aparate. Kako vreme prolazi pratimo novine te osavremenjujemo naša znanja i naša sredstva za rad. Tokom godina pomogli smo velikom broju pacijentkinja da spokojne uzivaju u svom reproduktivnom zdravlju, trudnoći i u senijumu.

Iza nas je veliki broj parova koji su na naša vrata zakucali bez nade da će imati potomstvo a od nas odlaze na porođaj. Trudili smo se da kroz svaki pregled i konsultaciju radimo na prevenciji bolesti i neželjenih trudnoća. O kvalitetu našeg rada govori veliki broj zadovoljnih pacijentkinja koje su i dalje sa nama i novih pacijentkinja koje dolaze po preporuci naših zadovoljnih stalnih klijenata. Naši lekari gledaju korak ispred kako bi u svakom momentu pružili svojim pacijentima najkvalitetnija znanja, najbolji i najsavremeniji tretman.

Upoznajte naš tim

Naši lekari gledaju korak ispred kako bi u svakom momentu pružili svojim pacijentima najkvalitetnija znanja, najbolji i najsavremeniji tretman.