1

Dr med. 

Ivana Anđić

dr-Ivana-Andjic

Ivana Anđić je rođena 07.10.1982. godine. Osnovnu školu je završila u Futogu kao učenik generacije sa osvajanim prvim mestima na republičkim takmičenjima iz oblasti biologije i matematike.

Obrazovanje

Srednju medicinsku školu završila je u Novom Sadu sa najboljim uspehom i prosekom ocena tokom sve četiri godine 5,00. Medicinski fakultet upisala je 2001.godine. Diplomirala 22.12.2008.g sa visokim prosekom ocena po programu integrisanih studija medicine – master, te je na sopstvenu inicijativu diplomski ispit polagala pisanjem i odbranom rada na temu „Laparoskopska apendektomija u lečenju hronične upale crvuljka“, pod mentorstvom Doc. dr Dejana Ivanova. Specijalista ginekolgije i akušerstva. Trenutno na subspecijalistčkim studijama iz perinatologije. Tokom novembra 2019. boravila na UCLH u Londonu, gdje je pod mentorstvom Prof. Dr P. Pandya-e radila na usavršavanju protokola, dijagnostičkih i terapijskih metoda iz perinatologije, visokorizičnih trudnoća i fetnih anomalija. Edukaciju nastavlja u februaru 2020. u Londonu, na kursu dr Freda Usakova iz oblasti dijagnostike, prognoze i protokola kod anomalija CNS fetusa.

Karijera

Učestvovala je redovno na mnogim edukativnim skupovima iz navedne oblasti. Učestvovala u projektu „Moja trudnoća“ – aplikacija za mobilni telefon, kao stručni konsultant i autor edukativnih tekstova na temu trudnoće, koji je podržan od strane pokrajinskog ministarstva za zdravlje. Zaposlena na Klinici za ginekologiju I akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine.

Dobro poznaje rad na računaru. Udata, majka troje dece. Voljna da se usavršava.

Proveri termin za pregled kod Ivana Anđić