Novosti

Accuvix V20

Spada u grupu novijih ginekološko-akušerski ultrazvučnih aparata visokih performansi, koga karakteriše prva na svetu multi-rendering 3D/4D tehnologija, 3D MXI (Multi-eXtended Imaging) “Prestige” je ultrazvučni sistem koji nudi 19” monitor visoke rezolucije i 3D MXI (Multi-eXtended Imaging uključujući Multi Volume Slice, Mirror View, Multi OVIX i 3D orientation help), dajući korisnicima daleko kvalitetnije slike sa više detalja i sa poboljšanom dijagnostičkom preciznošću.

Uporedo sa vrhunskom 3D MXI tehnologijom, Accuvix V20 Prestige takođe dolazi sa unapređenim dijagnostičkim alatima uključujući DMR+ (Dynamic MR+), Auto IMT i Panoramic Imaging tehnologiju. Sa sofisticiranom mogućnošću obrade slike i automatizovanim dijagnostičkim alatima, pregledom na jednom ovakvom aparatu dobijate bogato iskustvo sa neverovatnim performansama i povećanom funkcionalnošću za ginekologiju i akušerstvo. Ova metoda se nalazi u vrhu odabira invazivne dijagnostike genetskih anomalija. Obzirom da se radi na početku trudnoće, da se nalazi dobijaju vrlo brzo, a da je stepen komplikacija veoma nizak, u ranoj trudnoći bivate spokojni da nosite genetski zdrav plod. Ili pak ukoliko se pokaže u nalazu „loša“genetika trauma za majku ukoliko prekida trudnoću je neuporedivo manja nego kod odmakle trudnoće.

Pored svega toga, “Prestige” je posebno dizajniran za optimalan komfor lekru-korisniku, uz ruku za monitor koja se okreće za 360 stepeni, ergonomski grupisane tastere i 19” LCD monitor, dopuštajući korisnicima dijagnostikovanje u idealnom okruženju za rad.